I LOVE SUSHI HOORN

I LOVE SUSHI HOORN Snel, gemakkelijk en gezond!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2162 beoordelingen
7 apr 2020 om 21:57 Bedankt ilovesushi!
7 apr 2020 om 21:34 Vriendelijk bezorgd en verontschuldigd voor 45 min te laat. Kan gebeuren!! We hebben sushi geprobeerd maar zijn er geen fan van.
7 apr 2020 om 19:09 bezorging precies op de aangegeven tijd, door een supervriendelijke mevrouw :) eten als altijd heeerlijk - vooral ook de malse yakitori
6 apr 2020 om 18:16 Eten uiteindelijk zelf maar opgehaald
5 apr 2020 om 23:28 Het eten duurde 1 uur en 3 kwartier
5 apr 2020 om 21:21 Het eten was mooi opgediend en was heerlijk! Ik mis wel een korte beschrijving van de ingrediënten bij de schotels. De bezorgtijd is een verbeterpunt maar momenteel is dat begrijpelijk. Het eten stond voor de deur en de bezorger stond netjes op afstand.
5 apr 2020 om 20:44 2x de voordeelbox 4 besteld en handrol. Handrol was ontzettend rijkelijk gevuld, mega lekker! De sushi rollen waren ook goed gevuld. Nigiri hadden in vergelijking teveel rijst. 1,5 uur voor levertijd besteld, 50 min telaat. Wel netjes een berichtje :)
5 apr 2020 om 20:05 Bijna een uur te laat mijn bestelling thuis bezorgd. Het restaurant is telefonisch niet bereikbaar, dus geen klacht in kunnen dienen. Bezorger was erg asociaal, zei dat wij als bestellers wel rekening moeten houden met de drukte. Sushi wel erg lekker.
5 apr 2020 om 19:33 Telefonisch niet bereikbaar.... Eten was okay, bezorging veel later als dat gemeld was.
5 apr 2020 om 19:24 Prima verse sushi, een aanrader en ruim voldoende.
5 apr 2020 om 18:34 Bestelling was niet compleet, direct geprobeerd I love Sushi te bellen, maar waren niet bereikbaar...telefoon bleef in gesprek. Heb een uur geprobeerd, later op de avond en vandaag nogmaals, continu in gesprek toon, zelf met tel. partner
4 apr 2020 om 22:52 Bestelling kwam na ruim 2 uur pas binnen, wat warm had moeten zijn was koud. Restaurant onbereikbaar.