I LOVE SUSHI HOORN

I LOVE SUSHI HOORN Snel, gemakkelijk en gezond!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2030 beoordelingen
23 feb 2020 om 22:00 Heerlijke pokebowl maar echt veel te veel rijst. Wel 80% van de pokebowl.
21 feb 2020 om 20:21 Voor 12 stukjes sushi moest ik 75 minuten wachten -,-
17 feb 2020 om 20:09 Eten is prima, maar 2 uur wachten kan echt niet. 120 minuten kan je nieteens in deze beoordeling aangeven! En lees de andere beoordelingen ook eens. De meeste gaan over de veel te lange bezorgtijd. Doe daar dan ook iets mee!
16 feb 2020 om 20:33 Altijd erg tevreden met I love sushi Alleen dit keer zaten er geen stokjes bij of wasabi of soja saus
16 feb 2020 om 20:30 Vaak sushi hier besteld, laatste keer 3 maand geleden. Was altijd goed. Eten van vandaag supersuper slecht. Diepvries loempia, vette sushi, smaakloze kip. Was anders verpakt. Ipv papieren zak met logo een doorzichtig plastic zakje. Bestel hier niet weer.
15 feb 2020 om 23:55 Loempias waren koud. Geen saus bij de loempias. Rijst vd sushi viel uit elkaar...
15 feb 2020 om 10:04 Na 120 minuten wachten kregen wij ons warme gerechten koud en de sushi was lekker op kamertemperatuur agv de lange reis in de bezorgtas. Wachttijd is gewoon onacceptabel en het lijkt dat ze in het restaurant een chronisch tekort hebben aan personeel.
15 feb 2020 om 1:43 Ik heb 2,5 uur gewacht. Ik had verwacht dat het wat drukker zou zijn maar zo druk. Na bellen werd er gezegd dat ik een toetje erbij zou krijgen maar heb
14 feb 2020 om 22:28 Het eten is vaak heerlijk maar de bezorgtijd wordt altijd ruim overschreden. Vandaag spant echter de kroon. On 19.45 uur besteld en om 22.26 uur nog steeds geen eten. Toch niet echt spitsuur meer lijkt me.
14 feb 2020 om 21:21 3 uur na bestellen nog geen eten ontvangen. Inmiddels 2 keer telefonisch contact gehad. Eerste keer zou het eten er al zijn maar geen bezorger. 2e keer bellen werd het eten nog gemaakt? Compensatie is beloofd.
14 feb 2020 om 21:09 Eten na 2,5 uur nog steeds niet ontvangen. Gebeld en te horen gekregen dat het er binnen 30 minuten zou zijn. Niet dus. Jammer dat het zo moet gaan, ik hoop dat ik mijn eten überhaupt nog ontvang
14 feb 2020 om 21:07 Eten 1 uur en 45 min te laat, Snap dat het druk is maar ook geen belletje dat het later komt. Was verdel wel erg lekker.